NIKE

GOLDEN AIR SNKRS BOX 

LOCATION
San Francisco

KEY PARTNERS
Nike (client), Hybrid Design (design agency)

PROJECT BRIEF
Nike wanted to build an immense sneaker box pop-up in celebration of the USA Basketball team, where consumers could walk inside and immerse themselves in everything Nike. They asked Bespoke to produce Golden Air SNKRS Box made out of digital screens.
 
APPROACH

We built the pop-up from the ground up, and provided the mechanical requirements to ensure a safe build. To source the best screens in the world for the best price we traveled to China. We handled everything from concepting, rendering, and project management to installation and deinstallation, thus making us the true one-stop-shop for Nike’s SNKR Box in San Fransisco. 
 
DELIVERABLES

The framework of the box was built with struts, and 350 exterior grade LED screens covered the outside. The screens formed a living canvas that transformed the structure into a message wall to attract basketball fans. Inside the box, we created a lit floor, facades walls and lighting. Products were shown from pedestal hanging from the ceiling. In addition to the pop-up, we designed and engineered a truck cover and visual merchandising to go with the experience.

SERVICES PROVIDED
Design Support, Project Management, Production Management, Fabrication, Installation, Deinstallation